Verkkolaskutus pienyrityksille

Etsitkö helppoa ja kustannustehokasta keinoa hoitaa yrityksesi verkkolaskutus? Tuhannet suomalaiset pienyritykset käyttävät Maventaa verkkolaskutukseen. Maventalla lähetät helposti ammattimaiset laskut asiakkaillesi. Maksat vain laskujen määrän perusteella ilman kiinteitä kuluja. Jos vastaanottajalta jää lasku jostain syystä maksamatta, perintä voidaan hoitaa myös Maventan kautta.

Karsi laskutuksen turhat kulut

Maventa-tilin luominen on täysin maksutonta, eikä se velvoita mihinkään toimenpiteisiin. Yksinkertaisen hinnoittelumme ansiosta voit karsia kaikki turhat kulut. Maventassa ei ole aloitus- tai kiinteitä kuukausimaksuja – maksat vain lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrän mukaisesti. Verrattuna paperilaskuihin verkkolaskutus leikkaa 75–90 % laskutuksen kuluista. Lisäksi vastaanottajan käyttäessä Maventan verkkoa, säästöjä syntyy molemmille osapuolille.

Huoletonta laskun välitystä

Maventan verkko etsii aina nopeimman, kustannustehokkaimman ja turvallisimman reitin laskullesi – verkkolaskuna tai vaihtoehtoisesti sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Käyttäjän ei tarvitse huolehtia laskun välitystavasta, vaan voit luottaa siihen, että lasku saapuu perille, oli vastaanottaja kuluttaja tai yritys – Suomessa tai ulkomailla. Sinun ei tarvitse huolehtia eri formaateista – me teemme sen. Maventa tukee käytännössä kaikkia Euroopassa käytettyjä sähköisen laskutuksen formaatteja.

Helposti ammattimainen

Maventan avulla varmistat, että lähtevät laskut ovat ammattimaiset, ajallaan perillä ja arkistoitu oikein. Kaikki yrityksesi laskut ovat samassa paikassa, joustavasti ja turvallisesti. Yrityksesi prosessien muuttuessa laskutushistoriasi säilyy yhteensopivana eri järjestelmien kanssa, nopeuttaen uuteen toimintaympäristöön siirtymistä. Kun tallennat datasi pilvipalveluumme, se pysyy vain sinun omistuksessasi – silti täysin yhteensopivana.

Perintä suoraan järjestelmässä

Mikäli myyntilaskusi erääntyvät, voit lähettää asiakkaillesi huomautuksia tai lähettää laskut perintään suoraan Maventan verkkokäyttöliittymästä. Huomautus- ja perintäpalvelun toteuttaa Visma Duetto ja PPG. Palvelun käytöstä ei veloiteta vuosimaksua tai avausmaksua. Perinnästä aiheutuneet kulut veloitetaan toimeksiantajan lukuun suoraan velalliselta. Näin yksittäisenkin laskun lähettäminen huomautettavaksi tai perittäväksi on Maventan asiakkaalle hyvin edullista ja helppoa.

Nykyinen ohjelmistosi

Mikäli käytät esimerkiksi Passelia, HelpostiLaskua, Arkhimedestä, Anders Manageria tai muuta tuettua ohjelmistoa, voit ottaa Maventan käyttöön suoraan ohjelmistosi kautta.

Suosittelu

Mikäli et käytä ohjelmaistoa taloushallintoon tai toiminnanohjaukseen tai jos nykyinen ohjelmasi ei tue sähköisiä laskuja, ole meihin yhteydessä! Autamme mielellämme sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivan ohjelmiston.

Taloushallinnon sähköistäminen

Mikäli luot laskusi edelleen taulukko- tai tekstinkäsittelyohjelmalla, suosittelemme taloushallintosi uudistamista. Klikkaa itsesi käyttöönottoapuriin ja seuraa ohjeita.

Yksinkertainen hinnoittelu

Yksinkertaisen hinnoittelumme ansiosta voit karsia kaikki turhat kulut ja maksat vain käytön mukaan. Ei aloitus- tai kiinteitä kuukausimaksuja – maksat vain lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrän mukaisesti.

0-49
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,70 €

Paperilasku:
Priority 2,11 €
Economy 1,58 €

Skannaus: 1,32 €

50-199
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,42 €

Paperilasku:
Priority 2,07 €
Economy 1,53 €

Skannaus: 1,22 €

200-499
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,36 €

Paperilasku:
Priority 2,02 €
Economy 1,48 €

Skannaus: 1,11 €

500-999
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,33 €

Paperilasku:
Priority 1,97 €
Economy 1,43 €

Skannaus: 0,97 €

1000-1999
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,29 €

Paperilasku:
Priority 1,86 €
Economy 1,26 €

Skannaus: 0,92 €

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]