Maventa Detect

Yhdelläkin laskulla on vaikutus
-minimoi ostolaskutuksen riskit

Maventa Detect -palvelu suorittaa automaattiset tarkistukset ostolaskuille ja niiden lähettäjille. Tarkistukset auttavat sinua välttämään tarpeettomia riskejä, kuten huijauslaskujen päätymistä maksuun saakka.

Saat tiedon, löytyykö laskuttava yritys yritysrekisteristä, ALV-rekisteristä tai mahdollisesti varoituslistalta. Voit myös hallinnoida toimittajia ja varmistaa, että kaikki joilla on kyvykkyys lähettää laskut sähköisesti, varmasti tekevät niin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Voit myös katsoa lisätietoja videolta

ALV tarkistus

Säästä vaiva jokaisen uuden toimittajan tarkastamisesta.

Toimittajien aktivointi

Saa luotettavaa tietoa toimittajan mahdollisuuksista lähettää laskuja sähköisesti.

Y-tunnuksen tarkistus

Saa tietoa toimittajan laillisuudesta, taloudellisesta tilasta ja vakaudesta.

Varoituslista

Vastaanota ilmoitus jos laskun lähettäjä on mahdollisesti huijari.

Hallintaa, turvallisuutta ja automaatiota ostolaskutukseen

Maventa Detectin avulla lisäät ostolaskutuksen hallintaa ilman, että tarkistat mitään manuaalisesti. Palvelu vähentää toistuvia tehtäviä, jotka eivät itsessään tuo arvoa, mutta silti voivat kuluttaa henkilöstön resursseja.

ALV -tarkistus

Jos laskulla on mukana arvonlisävero, Detect tarkistaa, että yritys löytyy ALV-rekisteristä. Säästät vaivan jokaisen uuden toimittajan tarkastamisesta verotukseen liittyvien velvollisuuksien noudattamiseksi.

Saat ilmoituksen esimerkiksi, kun laskulla on arvonlisäveroa, mutta lähettäjä ei löydy ALV-rekisteristä.

Toimittajien aktivointi

Tarkistuksen avulla tiedät, onko mahdollisen sähköposti tai paperilaskun lähettäjällä mahdollisuus lähettää lasku suoraan sähköisesti. Voit ottaa yhteyttä toimittajaan ja pyytää sähköistä laskutusta. Vähennät virheitä laskutuksessa ja lisäät automaatiota standardoidun ja jäsennellyn tiedon avulla.

Saat ilmoituksen, kun lasku on saapunut skannauspalvelun kautta, mutta toimittaja voi lähettää laskuja myös sähköisesti.

Y-tunnuksen tarkistus

Maventa Detect tarkistaa, löytyykö Y-tunnus yritysrekisteristä, konkurssirekisteristä ja ennakkoperintärekisteristä. Saat tietoa toimittajan laillisuudesta ja varmistat samalla toimittajan kyvykkyyden toimittaa tavaroita/palveluita tulevaisuudessa.

Saat ilmoituksen esimerkiksi silloin, kun laskun lähettäjä on konkurssitilassa.

Varoituslista

Varoituslista koostuu useista rekistereistä sekä Visman omasta varoituslistasta, joka perustuu käyttäjien raportoimiin tapauksiin.

Saat ilmoituksen, jos laskun lähettäjä löytyy varoituslistalta. Voit tässä tapauksessa tarkistaa laskun tarkemmin ja välttyä mahdollisilta huijauslaskuilta. Voit myös lopettaa ostamisen epäilyttäviltä toimittajilta ajoissa.

Maventa Detect ohjelmistotaloille ja integraattoreille

Maventa Detectin automaattiset tarkistukset antavat hallinnan tunnetta ja tukea yritysten ostolaskutukseen toimialaan katsomatta. Palvelu tarjoaa uniikkia dataa hyödynnettäväksi perustuen laajaan laskuliikenteeseen Pohjoismaissa sekä keskitetyt yhteydet eri rekistereihin. Rajapinnan kautta tarjoamme monipuoliset integraatiomahdollisuudet tarpeidesi mukaan.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä
Tutustu Maventa Detectin API-dokumentaatioon

Haluatko tietää lisää?

Haluatko Maventa Detectin osaksi ohjelmistoasi? Parannat kerralla ostolaskujen hallintaa, automaatiota ja vähennät laskujen maksamiseen liittyviä riskejä. Olethan meihin yhteydessä, niin kerromme lisää.