Detect

Yhdelläkin laskulla on vaikutus – minimoi ostolaskutuksen riskit

Maventa Detect

Heitä hyvästit huijauslaskuille ja nosta ostolaskutuksen turvallisuus uudelle tasolle. Detectin kautta vältyt riskeiltä ja varmistat turvallisemman ostolaskutuksen asiakkaillesi:

  • Automaattiset tarkistukset ostolaskuille ja niiden lähettäjille
  • Tunnista huijauslaskujen ja virheiden riski
  • Varmista toimittajien tiedot ja kyvykkyys verkkolaskutukseen

Ja tuloksena saat:

  • Parempi turvallisuus ja tehokkuus osana jokapäiväistä ostolaskutusta
  • Mielenrauha laskutusprosesseissa
  • Parempi asiakaskokemus

Älä nipistä turvallisuudesta – automatisoi se osaksi arkeasi

Detectin avulla lisäät ostolaskutuksen hallintaa ilman, että tarkistat mitään manuaalisesti. Palvelu vähentää toistuvia tehtäviä, jotka eivät itsessään tuo arvoa, mutta silti voivat kuluttaa henkilöstön resursseja.

ALV-tarkistus

Jos laskulla on mukana arvonlisävero, Detect tarkistaa, että yritys löytyy ALV-rekisteristä. Säästät vaivan jokaisen uuden toimittajan tarkastamisesta verotukseen liittyvien velvollisuuksien noudattamiseksi.

Saat ilmoituksen esimerkiksi, kun laskulla on arvonlisäveroa, mutta lähettäjä ei löydy ALV-rekisteristä.

Toimittajien aktivointi

Tarkistuksen avulla tiedät, onko mahdollisen sähköposti tai paperilaskun lähettäjällä mahdollisuus lähettää lasku suoraan sähköisesti. Voit ottaa yhteyttä toimittajaan ja pyytää sähköistä laskutusta. Vähennät virheitä laskutuksessa ja lisäät automaatiota standardoidun ja jäsennellyn tiedon avulla.

Saat ilmoituksen, kun lasku on saapunut skannauspalvelun kautta, mutta toimittaja voi lähettää laskuja myös sähköisesti.

Y-tunnuksen tarkistus

Detect tarkistaa, löytyykö Y-tunnus yritysrekisteristä, konkurssirekisteristä ja ennakkoperintärekisteristä. Saat tietoa toimittajan laillisuudesta ja varmistat samalla toimittajan kyvykkyyden toimittaa tavaroita/palveluita tulevaisuudessa.

Saat ilmoituksen esimerkiksi silloin, kun laskun lähettäjä on konkurssitilassa.

Varoituslista

Varoituslista koostuu useista rekistereistä sekä Visman omasta varoituslistasta, joka perustuu käyttäjien raportoimiin tapauksiin.

Saat ilmoituksen, jos laskun lähettäjä löytyy varoituslistalta. Voit tässä tapauksessa tarkistaa laskun tarkemmin ja välttyä mahdollisilta huijauslaskuilta. Voit myös lopettaa ostamisen epäilyttäviltä toimittajilta ajoissa.

Onko sinulla tai asiakkaillasi tarvetta lisätarkistuksille?

Kerro toiveistasi meille ja tehdään yhdessä ostolaskutuksesta vieläkin turvallisempaa.

Yksikin maksettu huijauslasku voi olla liikaa

Turvaa asiakkaidesi ostolaskutus tänään. Detectin avulla edesautat turvallisempaa ja vaivattomampaa ostolaskutusta sekä itsellesi että asiakkaillesi. Käytössä on useita eri tarkistusmetodeja, joiden avulla varmistat, ettei yksikään huijauslasku etene maksuun asti.

Palvelu tarjoaa uniikkia dataa hyödynnettäväksi perustuen laajaan laskuliikenteeseen Pohjoismaissa sekä keskitetyt yhteydet eri rekistereihin, jotta tarkistusten kattavuus saadaan maksimoitua.

team discussing e-invoicing

Kumppanit ja ohjelmistotalot

Integroi Detect kiinteäksi osaksi ohjelmistoasi

Verkkolaskutus on suuri askel kohti turvallisempaa laskutusta, mutta nyt voit tehdä siitä asiakkaillesi vieläkin turvallisempaa. Integroimalla Detectin kiinteäksi osaksi tarjontaasi tarjoat asiakkaillesi automaattiset tarkistukset ja tukea ostolaskutukseen – toimialaan katsomatta.

Kumppanimme voivat integroida Detectin maksutta osaksi ohjelmistonsa palvelutarjontaa. Kumppanimallimme mukaisesti olet vapaa hinnoittelemaan palvelun asiakkaillesi kuten parhaaksi näet.