Ohjelmistotaloille

Integroi OP Laskulaina osaksi laskutusohjelmistoasi ja tarjoa lainaa lähetettyjä laskuja vastaan. Palvelu soveltuu ohjelmistoille, joista löytyy myyntireskontra ja kirjanpito.

Tutustu palveluun ja ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää palvelun integroinnista.

Yrityksille

Palvelu soveltuu erinomaisesti kassavirran ja käyttöpääoman hallintaan, tärkeisiin hankintoihin sekä pakollisten maksujen kattamiseen ajallaan.

Haluatko nostaa laskulaina-palvelulla yrityksellesi käyttöpääomaa suoraan? Olethan meihin yhteydessä tilanteen kartoittamiseksi.

Rahoitusta, kun liiketoiminta sitä tarvitsee

OP Laskulaina tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle pakollisiin maksuihin tai hankintoihin.
Yrityksellä on aina reaaliaikainen tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta eikä palveluun liity erillisiä nostokuluja.

Laskut rahaksi älykkäästi
Ei muita kuluja kuin korkokulut
Tutkitusti edullinen rahoitusmuoto
Kaikkien pankkien asiakkaille

Palvelun tekoäly laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Yritykselle myönnettävä limiitti on maksimissaan 1 000 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä.

Palvelu ei sisällä aloitusmaksua tai kiinteää kk-maksua. Maksat palvelusta vain, kun käytät sitä. OP Laskulainan ainoa kulu on kuukausikorko, jota lasketaan nostetun luoton päiväsaldolle. Tyypilliselle 7 päivän luottoajalle efektiivinen korko on aina alle 0,5 %.

Palvelua käyttävien asiakkaiden keskimääräinen takaisinmaksuaika lainalle on 14 päivää, jolloin efektiivinen korko jää alle yhden prosentin. Tämän johdosta OP Laskulaina on yksi markkinoiden edullisimmista lainoista.

OP Laskulaina ei ole riippuvainen pankin asiakkuudesta. Rahoitus on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Käyttöönotto on aina yhtä helppoa ja täysin digitaalista pankkiasiakkuudesta riippumatta.

Näin OP Laskulaina vertautuu
muihin rahoitusmuotoihin

OP Laskulainassa ei ole erillisiä nostopalkkioita. Asiakkaiden keskimääräinen takaisinmaksuaika lainalle on 14 päivää, jolloin efektiivinen korko jää alle 1 %:n. Se tekee OP Laskulainasta yhden markkinoiden edullisimmista rahoitusmuodoista.

OP Laskulainan vertailu muihin lainamuotoihin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yleistä palvelusta

 • Kenelle palvelu sopii?
  OP Laskulaina soveltuu yrityksille, joiden liikevaihto on yli 100 000€/vuosi. Palvelu tarjoaa asiakaskohtaista luottokelpoisuuteen ja laskutukseen perustuvaa limiittiä aina 1 miljoonaan euroon saakka. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat ottaa OP Laskulainan käyttöön. Palvelu ei vaadi Osuuspankin asiakkuutta.
 • Millaisiin ohjelmistoihin palvelun voi integroida?
  Palvelun integrointi soveltuu ohjelmistoille, joista löytyy myyntireskontra ja kirjanpito.
 • Haluan palvelun käyttöön. Mitä teen?
  Olemme palvelun pilotointivaiheessa. Täytäthän sivun alalaidassa olevan lomakkeen ja olet meihin suoraan yhteydessä.

Palvelun käyttö

 • Miten palvelu toimii käytännössä?
  Kun palvelu on integroitu ohjelmistoon, käyttäjä aktivoi sen. Tämän jälkeen kaikki lähetetyt laskut kiertävät OP Laskulaina-palvelun kautta ja tekoäly laskee taustalla automaattisesti nostettavissa olevaa rahoitusta.
 • Miten rahoitus määräytyy?
  Tekoäly laskee nostettavan rahoituksen määrän asiakkaan kotimaisten B2B-myyntisaatavien pohjalta. Rahoitus on maksimissaan 80 % avoimista myyntisaatavista. Rahoitusta voi nostaa myös osissa juuri tarvittavan verran.
 • Miten lainaa maksetaan takaisin?
  Saapuvat maksusuoritukset vähentävät lainasummaa 20-100 prosenttisesti. Laina lyhenee siis aina kun maksut kotiutuvat.

Hinnoittelu

 • Mitä palvelu maksaa?
  OP Laskulainassa ei ole perustamismaksua tai kiinteää kuukausimaksua, eikä se maksa mitään, kun asiakkaan luottosaldo on 0 euroa. OP Laskulainan ainut kulu on OP:n määrittelemä kuukausikorko ja se on maksimissaan 2 % kk-korko. Korkoa lasketaan lainan päiväsaldolle, joten todellinen kk-korko on usein pienempi.

Haluatko palvelun käyttöön tai kysyä lisää?

Olethan yhteydessä? Vastaamme mielellämme kysymyksiin sekä kerromme palvelun käyttöönotosta ja muista mahdollisuuksista tarkemmin.