Säästä kustannuksissa

Räätälöityjen ratkaisujen kehittäminen vie paljon aikaa ja rahaa. Nopeuta kehitysprojekteja integroimalla Maventan teknologiat osaksi palveluasi tai tuotettasi.

Hyödynnä asiantuntemus

Maventan tuotekehityksessä on vuosien kattava kokemus luotettavien tuotteiden ja tuoteominaisuuksien kehityksestä ja implementoinnista. Autamme myös sinua.

Tarjoa parempi asiakaskokemus

Tuo asiakkaillesi uusia toiminnallisuuksia entistä nopeammin ja varmemmin! Maventa-kumppanuus auttaa sinua pysymään ajan hermolla ja mukana teknologian kehityksessä.

Maventan teknologiaan luottaa yli 285 000 yritystä ja 140 ohjelmistokumppania.

Täydennä liiketoimintaasi Maventan teknologioilla

Verkkolaskutus

Integroi verkkolaskutus osaksi palveluasi tai tuotettasi haluamallasi tasolla.

Reskontravahti

Tarjoa automaattinen maksuvalvonta asiakkaillesi ilman kiinteitä kuluja.

Verkkopalkka

Integroi verkkopalkka palkanlaskentajärjestelmääsi.

OP Laskulaina

Tarjoa lainaa myyntisaatavia vastaan muutamalla klikkauksella.

Palvelutaso yrityksesi mukaan

Autamme löytämään kumppaneillemme sopivan palvelutason sen mukaan, miten tiiviinä osana brändiäsi haluat Maventan pitää.

1. Integroi osaksi tarjontaasi

Helpoin tapa hyödyntää Maventaa on integroida se osaksi omaa tuotettasi. Maventa hoitaa koko palvelutuotannon ja loppuasiakkaasi näkee, että Maventa on verkkolaskutuksen, maksuvalvonnan ja verkkopalkan palveluntarjoaja. Samalla kasvatat yrityksesi arvoa lisäämällä toistuvaa liikevaihtoa, ja helpotat asiakkaasi liiketoimintaa tarjoamalla hänelle kokonaisvaltaisen ratkaisun yhdestä paikasta.

2. Ulkoista teknologia

Onko haasteesi se, että verkkolaskutus, maksuvalvonta ja verkkopalkka ovat kiinteä osa tarjoamaasi palvelua, mutta nopeasti kehittyvällä alalla mukana pysyminen vaatii sinulta jatkuvia investointeja tuotekehitykseen?

Ratkaisuna voit ulkoistaa teknologian tuotannon Maventalle ja säilyttää kontaktin asiakkaisiin jatkamalla oman asiakaspalvelusi käyttöä. Maventan avulla tarjoat asiakkaille johtavan verkkolasku- ja verkkopalkkateknologian ilman, että sinun tarvitsee käyttää resursseja omaan tuotekehitykseen. Maventan kehittyneet itsepalveluominaisuudet mahdollistavat tehokkaan operoinnin ja asiakaspalvelusi saa käyttöönsä työkalut asiakassuhteiden hallintaan ja ylläpitoon.

3. Ulkoista transaktiopalvelut

Tarjoa asiakkaillesi oma laskujen ja palkkalaskelmien välityspalvelu sekä autoaattimen maksuvalvonta. Ulkoista Maventalle sekä palvelun teknologia että tuotanto. Voit tarjota asiakkaillesi verkkolaskutusta, verkkopalkkaa ja maksuvalvontaa saumattomasti palveluna ilman, että sinun tarvitsee käyttää omia henkilöresursseja ja panostaa tuotekehitykseen. Asiakkaasi saavat hankittua yritykseltäsi kokonaisuudessaan liiketoimintakriittiset taloushallintoprosessien osat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kasvata liiketoimintaasi ilman kiinteitä kuluja

Älä turhaan sido resursseja kehittämiseen, tuotantoon, ylläpitoon ja asiakastukeen. Ulkoista laskutus, maksuvalvonta- ja verkkopalkkateknologiat että operatiivinen työ Maventalle. Voit keskittyä asiakkaiden palvelemiseen sekä uusien asiakkaiden hankintaan.


Haluatko kuulla lisää?

Olethan meihin yhteydessä. Kumppanitiimimme auttaa löytämään yrityksellesi sopivimmat ratkaisut. Tarjoamme lisäksi helppokäyttöiset ja dokumentoidut API:t eri tuotteille sekä kaupallisesti kiinnostavan yhteistyömallin.