Maventa kumppaneille

Maventan teknologiaan luottaa yli 285 000 yritystä ja 140 ohjelmistokumppania. Tarjoamme ohjelmistoyrityksille helppokäyttöiset ja dokumentoidut API:t eri tuotteille sekä kaupallisesti kiinnostavan yhteistyömallin. Tule mukaan kumppaniverkostoomme!

Erottaudu tarjoamalla kokonaisvaltaista palvelua

Laskujen välitys on asiakkaalle liiketoimintakriittinen prosessi, jonka toimivuudesta ei haluta tinkiä. Syvennä asiakassuhteitasi integroimalla Maventa osaksi palvelutarjontaasi. Näin voit tarjota asiakkaillesi laajemman palvelukokonaisuuden, ja mahdollistaa koko tilaus-toimitus- sekä osto-maksu -prosessin hankinnan yhdeltä toimittajalta – sinulta. Asiakkaasi tarvitsee vähemmän toimittajia ja integraatioita.

Kasvata liikevaihtoa ilman kiinteitä kuluja

Älä turhaan sido resursseja laskujen välityksen kehittämiseen, tuotantoon, ylläpitoon ja asiakastukeen. Ulkoista sekä laskutusteknologia että operatiivinen työ Maventalle, ja keskity asiakkaiden palvelemiseen sekä uusien asiakkaiden hankintaan.

”Maventan edut ovat niin ilmeiset, että olemme jopa hieman jarrutelleet Maventan markkinoimista asiakkaillemme, jotta kaikki eivät ryntää käyttämään sitä samanaikaisesti.”

Jarmo Kähkönen, Ecom.

Palvelutaso tarpeidenne mukaan

Autamme löytämään yrityksellesi sopivan palvelutason huomioiden, miten tiiviinä osana brändiäsi haluat Maventan pitää.

1. Maventa osana tarjontaasi

Helpoin tapa hyödyntää Maventaa on integroida se osaksi omaa tuotettasi. Maventa hoitaa koko palvelutuotannon ja loppuasiakkaasi näkee, että Maventa on verkkolaskutuksen ja verkkopalkan palveluntarjoaja. Samalla kasvatat yrityksesi arvoa lisäämällä toistuvaa liikevaihtoa, ja helpotat asiakkaasi liiketoimintaa tarjoamalla hänelle kokonaisvaltaisen ratkaisun yhdestä paikasta.

2. Maventa teknologiana

Onko haasteesi se, että verkkolaskutus ja verkkopalkka ovat kiinteä osa tarjoamaasi palvelua, mutta nopeasti kehittyvällä alalla mukana pysyminen vaatii sinulta jatkuvia investointeja tuotekehitykseen?

Ratkaisuna voit ulkoistaa teknologian tuotannon Maventalle ja säilyttää kontaktin asiakkaisiin jatkamalla oman asiakaspalvelusi käyttöä. Maventan avulla tarjoat asiakkaille johtavan verkkolasku ja verkkopalkka teknologian ilman, että sinun tarvitsee käyttää resursseja omaan tuotekehitykseen. Maventan kehittyneet itsepalveluominaisuudet mahdollistavat tehokkaan operoinnin, ja asiakaspalvelusi saa käyttöönsä työkalut asiakassuhteiden hallintaan ja ylläpitoon.

3. Transaktiopalveluiden ulkoistus

Tarjoa asiakkaillesi oma laskujen ja palkkalaskelmien välityspalvelu, ja ulkoista Maventalle sekä palvelun teknologia että tuotanto. Voit tarjota asiakkaillesi verkkolaskutusta ja verkkopalkkaa saumattomasti palveluna ilman, että sinun tarvitsee käyttää omia henkilöresursseja ja panostaa tuotekehitykseen. Asiakkaasi saavat hankittua yritykseltäsi kokonaisuudessaan liiketoimintakriittiset taloushallintoprosessien osat.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]