Maventa

Palvelut

Maventan kattavasta tuoteportfoliosta löydät ratkaisut verkkolaskutukseen, verkkopalkkaan, maksuvalvontaan ja laskulainaan.

Maventan asiakkaana voit aktivoida verkkolaskutuksen ja reskontravahdin eli automaattisen maksuvalvonnan suoraan Maventa-tililtäsi. Kumppanina tai integraattorina voit liitää haluamasi palvelut suoraan tarjoamaasi ohjelmistoon.

Jos haluat apua palvelun valintaan tai lisätietoja, olethan yhteydessä!

Verkkolaskutus

Ota Suomen suosituin verkkolaskutus käyttöösi.

Verkkolaskutus on turvallinen, nopea ja kustannustehokas tapa lähettää ja vastaanottaa laskuja. Se vapauttaa yrityksen resurssit manuaalisista paperitöistä tuottavampiin tehtäviin sekä nopeuttaa yrityksen rahankiertoa.

Verkkolaskutuksen käyttöönotto

Yhdistä Maventa-verkkolaskutus käyttämääsi taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmistoon!

Ota käyttöön

Verkkolaskutuksen lisäpalvelut

Lisäpalveluilla varmistat yrityksesi kassavirran, maksuvalmiuden ja parannat samalla asiakastyytyväisyyttä.

Tutustu lisäpalveluihin

Verkkopalkka

Maventa Verkkopalkan avulla yritykset voivat lähettää palkkalaskelmat turvallisesti ja nopeasti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Palvelu on suunnattu palkanlaskentaohjelmistoille, jotka voivat lähettää verkkopalkkalaskelmia rajapintamme kautta.

Reskontravahti

Reskontravahti automatisoi yrityksesi maksuvalvonnan. Palvelu varmistaa laskujen lähetyksen, lähettää tarvittaessa automaattiset huomautukset, hoitaa perinnän ja varmistaa, että maksut kotiutuvat ajallaan.

OP Laskulaina

Tarjoa älykäs laskurahoitus suoraan ohjelmistossasi. OP Laskulaina on ohjelmistoon integroitava laskunluototuspalvelu, joka tarjoaa lainaa myyntisaatavia vastaan muutamalla klikkauksella.

Etsimme kumppaneita palvelun pilotointiin Maventan kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!