Verkkolaskutus keskisuurille yrityksille

Viekö laskujen käsittely liikaa resursseja? Maventan avulla saat verkkolaskutuksen hyödyt heti käyttöösi. Verkkolaskutukseen siirtyminen on helppoa eikä vaadi yritykseltä erillisiä it-resursseja tai -osaamista. Maventassa on suoraan valmiina kaikki laskutukseen liittyvät palvelut, kuten tulostus, skannaus ja perintä.

Tehosta laskutustoimintaa

Maventan hinnoittelu perustuu lähettämiesi laskujen kappalemäärään – minne tahansa maailmassa eikä sen lisäksi tule aloitusmaksua tai kiinteitä kuukausimaksuja. Voit unohtaa laskujen tulostamisen, kuorituksen, postimerkit ja lähetyksen. Maventan avulla vähennät laskujen lähettämisen kustannuksia jopa 95 %. Rahallisten säästöjen lisäksi poistat laskutuksen manuaalisesta käsittelystä johtuvat virheet ja viiveet.

Säästä ostolaskuissa

Paperilaskun vastaanottamiseen ja prosessointiin kuluu aikaa: kuoren avaaminen, laskutietojen hakeminen, hyväksyntä, tietojen siirto ohjelmistoon ja laskun maksaminen. Tutkimusten mukaan paperilaskun käsittely maksaa yrityksille 30–60 euroa/lasku ennen kuin laskua edes maksetaan. Verkkolaskutus suoraviivaistaa ostolaskujen käsittelyä ja leikkaa 75–90 % näistä kuluista.

Ammattimainen laskutus

Lasku on aina viesti asiakkaalle ja keino luoda mielikuvia. Yrityksestä lähtevien laskujen tulee olla yrityksen ilmeen mukaisia, ammattimaisia ja selkeitä. Maventan avulla saat laskutusprosessit ammattimaiselle tasolle ilman tarvetta tietojärjestelmäosaamiseen oman organisaation sisältä. Maventa hoitaa automaattisesti laskuille sovitun ilmeen ja on valmiiksi kytketty monen keskisuuren suomalaisen yrityksen käyttämään taloushallinto-ohjelmaan. Jos ohjelmaasi ei ole suoraan integroitu, voit yhdistää sen Maventa Connector -yhteysohjelmalla. Katso yhteensopivat ohjelmistot.

Perintä suoraan järjestelmässä

Maventan skannauspalvelu skannaa paperi- ja sähköpostilaskut puolestasi. Laskut välittyvät automaattisesti Maventa-tilillesi verkkolaskuina, joiden liitteenä on alkuperäisen laskun kuva pdf-muodossa. Maventan tulostuspalvelu hoitaa niin laskujen kuin muidenkin materiaalien tulostuksen ja postituksen. Mikäli myyntilaskusi erääntyvät, voit lähettää asiakkaillesi huomautuksia tai lähettää laskut perintään suoraan Maventan verkkokäyttöliittymästä.

Integrointi

Nykyisen taloushallinto-ohjelmasi integrointi Maventaan on helpoin tapa verkkolaskutuksen käyttöönotossa. Tarkista käyttöönottoapurimme avulla onko yrityksesi taloushallinnon ohjelma integroitavissa Maventa-verkkolaskutuksen kanssa.

Yhdistäminen

Mikäli yrityksesi ei käytä Maventaan integroitua taloushallinnon ohjelmaa, mutta käytössänne on taloushallinto-ohjelma, joka tulostaa ja lukee sähköisiä laskuja xml-muodossa, voidaan se yhdistää Maventa Connectorilla, jota lähes kaikki taloushallinto-ohjelmat tukevat.

Pyydä suosittelu

Mikäli yrityksessäsi ei ole käytössä taloushallinto-ohjelmaa tai nykyinen ohjelmanne ei tue sähköisiä laskuja, ole yhteydessä meihin! Autamme sinua mielellämme löytämään parhaan mahdollisen taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmiston yrityksellenne.

Yksinkertainen hinnoittelu

Yksinkertaisen hinnoittelumme ansiosta voit karsia kaikki turhat kulut ja maksat vain käytön mukaan. Ei aloitus- tai kiinteitä kuukausimaksuja – maksat vain lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrän mukaisesti.

0-49
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,70 €

Paperilasku:
Priority 2,11 €
Economy 1,58 €

Skannaus: 1,32 €

50-199
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,42 €

Paperilasku:
Priority 2,07 €
Economy 1,53 €

Skannaus: 1,22 €

200-499
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,36 €

Paperilasku:
Priority 2,02 €
Economy 1,48 €

Skannaus: 1,11 €

500-999
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,33 €

Paperilasku:
Priority 1,97 €
Economy 1,43 €

Skannaus: 0,97 €

1000-1999
laskua / kk

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto 0,29 €

Paperilasku:
Priority 1,86 €
Economy 1,26 €

Skannaus: 0,92 €

YLI 2000 LASKUA KUUKAUDESSA?

Soita 010 219 34 00 tai lähetä sähköpostia sales@maventa.com ja pyydä tarjous

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]