Verkkolaskutus

Verkkolaskutuksella tehoa taloushallintoon

2 min luku | 4.5.2020
Ryhmä ihmisiä tutkimassa kasvavia käyriä tietokoneen näytöltä

Verkkolaskutus on nykyaikaisten yritysten liiketoiminnan selkäranka. Ei ainoastaan ympäristöystävällisyytensä ja kustannustehokkuutensa ansiosta, vaan myös siksi, että se tehostaa merkittävästi yritysten kassavirran hallintaa ja asiakasdokumentaation käsittelyä. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme Maventan tarjoamaan verkkolaskutukseen ja sen hyötyihin.

Verkkolaskutuksen perusteet ja hyödyt

Verkkolaskutus mahdollistaa turvallisen, nopean ja kustannustehokkaan tavan lähettää ja vastaanottaa laskuja. Tämä menetelmä vapauttaa yrityksen resurssit manuaalisista paperitöistä kohti tuottavampia tehtäviä, parantaen näin rahankierron nopeutta. Maventa tuo tähän prosessiin lisäarvoa tarjoamalla automaattisen maksuvalvonnan palvelut ilman lisäkuluja.

Verkkolaskutuksen keskeiset hyödyt tiivistettynä:

  • Kustannussäästöt: Säästä lähes 18 euroa per lasku.
  • Turvallisuus ja luotettavuus: Laskuta turvallisimman reitin kautta, oli kyseessä sitten verkkolasku, sähköposti tai kirje.
  • Kassavirran optimointi: Mahdollista tarkka saatavien seuranta ja tarvittaessa perintä.
  • Ympäristöystävällisyys: Verkkolaskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskun vastaavasta.
  • Joustava hinnoittelu: Maksat vain lähettämistäsi ja vastaanottamistasi laskuista.
  • Skaalautuvuus: Maventan ratkaisut kasvavat yrityksesi mukana.

Verkkolaskutuksen toimintoja

Maventan verkkolaskutus tukee yrityksesi kasvua monin tavoin. Tarjolla on täysi läpinäkyvyys kaikkiin laskutustapahtumiin, ja järjestelmän automatiikka vastaa mnoiin laskutusprosessin haasteisiin:

  • Automaattinen konvertointi muuttaa laskusi vastaanottajan vaatimaan muotoon.
  • Nopea ja turvallinen laskujen reititys varmistaa laskun perillepääsyn.
  • Liitteiden helppo lisääminen verkkolaskujen yhteyteen.
  • Skannauspalvelu muuntaa ostolaskut sähköiseen muotoon.

Maventa luo mahdollisuuksia

Kansainvälisesti tunnustettuna kotimaisena verkkolaskutuspalveluna Maventa palvelee jo yli 300 000 yritystä. Sen teknologia mahdollistaa kuukausittain yli 10 miljoonan verkkolaskun välittämisen.

Maventan verkkolaskutussovellusta voidaan yhdistellä ja integroida sujuvasti niin pienten kuin suurten yritysten taloushallintoon. API-rajauspinnoite sekä helppokäyttöinen ja ymmärrettävästi dokumentoitu rajapinta takaavat, että sovelluskehittäjät ja IT-integraattorit voivat hyödyntää Maventan ratkaisuja liiketoiminnassa saumattomasti, ja että käyttöönotto on asiakkaille aina helppo ja suoraviivainen.

Ota verkkolaskutus käyttöön helposti

Tutustu Integraatioihimme ja etsi laajasta valikoimasta haluamasi taloushallinnon ohjelmisto. Ota yhteyttä ohjelmiston tukeen verkkolaskutuksen aloittamiseksi.

Maventa

Maventa Maventa on johtava API-pohjainen verkkolaskujen ja sähköisten sanomien pohjoismainen operaattori, jolla on yli 300 integroitunutta ohjelmistokumppania. Missiomme on auttaa kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan työskentelemään älykkäämmin turvallisen ja tehokkaan dokumentinvälityspalvelun avulla.