Ryhdy ohjelmistokumppaniksi

Yhteistyötä, joka tuo syvällistä arvoa liiketoimintaasi

Maventan kattava verkkolaskujen ja e-kaupankäyntiasiakirjojen välitys on turvallinen, helppokäyttöinen ja tehokas tapa kasvattaa liiketoimintaasi ja asiakkuuksiasi. Tarjoa ratkaisut suoraan ohjelmistostasi ja kasvata tuottojasi Maventan tyytyväisenä kumppanina. Kumppanuutemme avulla saat käyttöösi työkalut, jotka tehostavat asiakkaidesi päivittäisiä prosesseja ja helpottavat koko laskun elinkaaren hallintaa.

Kumppanuus, jossa asiantuntijuu­temme on käytössäsi

Meille kumppanuus on yhteistyötä, jossa ohjelmistoyrityksesi pääsee hyötymään syvästä asiantuntemuksestamme. Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus sekä laaja ja tyytyväinen kumppaniverkostomme ovat todisteita siitä, että Maventan kumppanina menestyksen avaimet ovat käsissäsi.

Läpinäkyvä hinnoittelumalli jatkuvan kasvun tukena

Läpinäkyvä hinnoittelumallimme on suunniteltu tukemaan liiketoimintasi ja asiakaskuntasi laajentumista. Maventan kumppanina autamme sinua hyödyntämään koko palvelutarjontamme ja asiantuntijuutemme, jotta voit tarjota asiakkaillesi kokonaisvaltaisen ratkaisun taloushallinnon tehostamiseen – transaktiotuottoja unohtamatta.

Kehittynyt teknologia, jolla erotut eduksesi kilpailussa

Tarjoamme verkkolaskutuksen lisäksi laajan valikoiman edistyneitä ominaisuuksia ja elinkaaripalveluja, jotka kattavat kaiken automatisoidusta maksuvalvonnasta huijauslaskujen proaktiiviseen torjuntaan ja laskurahoitukseen. Asiakkaasi löytää kaiken tarvittavan suoraan sinun ohjelmistostasi.

Jo yli 300 integroitunutta ohjelmistokumppania luottaa meihin

Talenom logo

Netvisor logo

Azets logo

Oscar software logo

Hausvise logo

Maventan kumppanina tuemme menestystäsi

Maventa tukee liiketoimintasi laajenemista

Monet kumppanimme ovat hyödyntäneet Maventan integraatiota laajentamalla toimintansa kansainvälisille markkinoille. Yksi toteutettu integraatio mahdollistaa sujuvan laajentumisen ilman, että jokaiselle markkinalle tarvitsee kehittää uusia ratkaisuja tai etsiä uusia kumppaneita. Tämä nopeuttaa kasvua ja säästää resursseja, kun uudet markkinat avautuvat avaimet käteen -periaatteella.

Me huolehdimme vaatimusten­mukaisuudesta, jotta sinun ei tarvitse

Ymmärrämme, että sääntelyvaatimukset voivat olla monimutkaisia ja aiheuttaa päänvaivaa. Seuraamme tarkasti compliance-näkökulmia ja implementoimme tarvittavat päivitykset automaattisesti osaksi palveluamme. Aktiivinen ja avoin viestintämme pitää sinut ajan tasalla uusimmista sääntelymuutoksista, vähentäen tarvetta omakohtaiseen valvontaan ja selvitystyöhön.

Rakenna ja laajenna integraatiota tarpeidesi mukaan

Jokainen kumppanuus ja liiketoimintamalli on uniikki. Siksi tarjoamme räätälöitävissä olevia integraatiomahdollisuuksia maksuvalvonnalle, laskurahoitukselle ja ostolaskutuksen turvallisuudelle, joilla vastaat nopeastikin strategiasi vaatimuksiin. Palvelutarjontamme on räätälöitävissä kumppaneidemme tarpeisiin, mikä mahdollistaa joustavat ja tehokkaat ratkaisut toiminnan laajentamiseen.

Nimetty kumppanivastaava tukenasi

Saat nimetyn kumppanivastaavan, joka on apunasi kehittämässä liiketoimintaasi verkkolaskutuksen ja sähköisen asiakirjanvälityksen avulla. Hän ymmärtää liiketoimintasi tarpeet ja verkkolaskutuksen mahdollisuudet ja osaa auttaa sinua suunnittelemaan toimivan ja arvoa tuottavan ratkaisun asiakkaidesi taloushallinnon tueksi.

Maailmanluokan asiakastuki

Asiantuntijoista koostuva maksuton tukemme on aina valmis auttamaan kaikissa kysymyksissäsi. Kattava API-dokumentaatiomme, asiakkaiden kysymyksiä silmällä pitäen kirjoitetut ohjeistuksemme ja asiakastukemme varmistavat, että saat aina tarvitsemasi avun mahdollisimman nopeasti ja asiantuntevasti.

icon-integrations

Saumaton integraatio­prosessi alusta loppuun

Integraation rakentaminen on kumppanuutemme perusta. Haluamme tehdä prosessista sinulle mahdollisimman yksinkertaisen ja saumattoman. Asiantuntijoista koostuva integraatiotiimimme auttaa sinua alkuun ja tukee sinua koko prosessin ajan.

Maventa integraatio prosessi

1. Luo testitili

Aloita avaamalla testitili, jotta saat API-avaimet käyttöösi. Integraatiotukitiimimme opastaa sinut asetuksien kanssa alkuun ja varmistaa, että prosessi sujuu mutkattomasti.

2. Rakenna ja testaa

Olet nyt valmis aloittamaan integraation rakentamisen. Integraatio-oppaamme sisältää yksityiskohtaiset ohjeet kaikkien tarjoamiemme palvelujen ominaisuuksien rakentamiseen, jotta pääset nopeasti vauhtiin.

3. Valmis tuotantoon

Perusteellisen integraation rakentamisen ja testauksen jälkeen olet valmis siirtymään tuotantoympäristöön – integraation julkaisupäivä kannattaa jo merkitä kalenteriin.

4. Seuranta ja parannukset

Kaikki valmiina? Loistavaa! Viimeisenä vaiheena varmistamme, että kaikki toimii moitteettomasti. Tukitiimimme on käytettävissänne ja tukee sinua integraation jatkokehittämisessä ja päivityksissä.

Vain parasta palvelua kumppaneillemme

Menestys rakennetaan toimivalla yhteistyöllä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kumppaneillemme korkealaatuista tukea kaikissa kumppanuuden vaiheissa. Tiimimme on aina valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.

100 %

tyytyväisyys kumppanitukeemme

2 tuntia

ensimmäinen vastausaika kumppaneille

21 tuntia

tukipyyntöjen kokonaisratkaisuaika

86.4

NPS

Skaalautuvaa kasvua ja lisäarvoa kumppanuuteen

Ryhdy Maventa-kumppaniksi tänään

Autamme sinua menestymään. Maventan palveluiden integroiminen ohjelmistoosi on suoraviivaista, ja tuemme sinua kaikissa prosessin vaiheissa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja rakennetaan yhdessä verkkolaskutuksesta sinulle kasvava bisnes.

virtual customer support conversation