AlankomaatNorjaRuotsiSuomiVerkkolaskutus

Maventa ja AutoInvoice yhdistyvät Maventa-brändin alle

2 min luku | 2.4.2024
maventan kuva

Osana strategiaamme olemme yhtenäistäneet tarjontaamme ympäri Eurooppaa yhdistämällä AutoInvoice- ja Maventa-brändimme yhteisen nimen alle: Maventa. Tämä siirtymä, joka astuu voimaan 1. huhtikuuta 2024, on tärkeää askelta pyrkimyksissämme kehittää maailmanluokan verkkolaskutusta ja laskun elinkaaren hallintaa sekä kumppaneillemme että asiakkaillemme.

Enemmän kuin vain sähköistä laskutusta

Maventa on kasvanut juuristaan verkkolaskutusoperaattorina kattavaksi palveluntarjoajaksi koko laskun elinkaarelle, palvellen yli 300 000 asiakasta kuudessa maassa. Tämä kehitys heijastaa sitoutumistamme jatkuvaan kehitykseen ja on vastauksemme Euroopan muuttuvien laskutusvaatimusten haasteisiin. AutoInvoice-brändin yhdistäminen Maventaan yksinkertaistaa palveluvalikoimaamme ja auttaa meitä tarjoamaan kumppaneillemme ja asiakkaillemme sujuvamman laskutuskokemuksen nyt ja tulevaisuudessa.

Maventan tuotevalikoima on jo pitkään sisältänyt sähköisen laskutuksen, sähköiset palkkalaskelmat ja laajan kirjon palveluita aina saatavienhallinnasta ja laskurahoitukseen. Yhdistetyn brändin alla pystymme paremmin tukemaan laajaa tuotevalikoimaamme ja sen tulevaa kehitystä varmistaen, että pysymme kilpailukykyisinä sekä teknologian että säädösten noudattamisen suhteen.

Mitä tämä tarkoittaa kumppaneillemme ja asiakkaillemme

Sitoutumisemme tarjota erinomaista palvelua ja tukea yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita on edelleen ykkösprioriteettimme. Brändiuudistuksemme ei muuta olemassa olevia sopimuksia, hinnoittelua tai palveluidemme laatua. Yhteyshenkilöt, asiakastukikanavat ja skannausosoitteet pysyvät ennallaan, minkä lisäksi takaamme saumattoman siirtymisen kaikille sidosryhmille.

Yhtenäisen brändin avulla voimme keskittyä paremmin palvelujemme kehittämiseen ja suuremman arvon tuottamiseen kumppaneillemme ja asiakkaillemme.

Lisätietoja brändiemme yhdistämisestä Maventaksi saat asiakastueltamme.

Tietoa Maventasta

Vuodesta 2007 lähtien Maventa on auttanut pohjoismaisia yrityksiä siirtymään perinteisistä laskutusprosesseista sähköiseen laskutukseen. Tänään olemme globaali laskun elinkaaren palveluntarjoaja, jolla on yli 300 integroitunutta kumppania ja yli 300 000 asiakasyritystä ympäri maailman. Kauttamme kulkee kuukausittain yli 10 000 000 dokumenttia tehden meistä tärkeän osan yritysten arkea kaikkialla maailmassa.

Maventa

Maventa Maventa on johtava API-pohjainen verkkolaskujen ja sähköisten sanomien pohjoismainen operaattori, jolla on yli 300 integroitunutta ohjelmistokumppania. Missiomme on auttaa kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan työskentelemään älykkäämmin turvallisen ja tehokkaan dokumentinvälityspalvelun avulla.