Verkkolaskutus yrityksille

Fiksumpaa laskun elinkaaren hallintaa ilman turhia huolia

Maventan kautta saat verkkolaskutusta, joka on paljon enemmän. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun laskun elinkaaren hallintaan, mikä on strateginen valinta liiketoiminnan tehokkuuden ja kestävyyden parantamiseksi. Automatisoimme manuaalisia prosesseja, tehostamme taloushallintoa ja säästämme kustannuksia. Kasvata ja kehitä yritystäsi hyödyntämällä Maventan kattavia verkkolasku- ja elinkaariratkaisuja.

Viisi ratkaisua, joilla laskun elinkaaren hallinta tuo lisää arvoa arkeesi

Verkkolaskutus on nykyliiketoiminnan selkäranka – älykkäämpi, tehokkaampi ja vastuullisempi tapa hallita yrityksen laskuliikennettä. Maventa tarjoaa laajemman ratkaisun, joka kattaa koko laskun elinkaaren parantaen talousprosesseja ja edistäen yrityksesi strategista kestävyyttä ja kasvua.

1.

Kustannustehokkuus

Sähköinen laskutus pienentää laskutuskuluja keskimäärin 59 % lähetys- ja 64 % vastaanottokuluissa, mikä tehostaa liiketoiminnan ennustamista, päätöksentekoa ja strategista suunnittelua.

2.

Laskulainoitus

Laskulainoitus avaa yrityksellesi nopean pääsyn käyttöpääomaan kun sitä tarvitset, antaen sinulle mahdollisuuden rahoittaa kasvusi ja hallita kassavirtaasi ennakoivasti.

3.

Huijauslaskujen torjunta

Huijauslaskujen torjunta suojaa yritystäsi petoksilta tehden tarkistuksia ostolaskuille ja niiden lähettäjille. Näin vältyt riskeiltä ja varmistat turvallisemman ostolaskutuksen.

4.

Maksuvalvonta

Automatisoitu laskutus ja maksuvalvonta vapauttavat tiimisi keskittymään strategiseen työhön samalla, kun saatavat pysyvät ajan tasalla ja kassavirta paranee. Tämä auttaa yritystäsi keskittymään kasvuun ja parantamaan operatiivista tehokkuutta.

5.

Valmius tulevaisuuteen

Lähitulevaisuudessa EU:n uudet vaatimukset vaativat yrityksiltä reaaliaikaista raportointia verkkolaskutuksesta. Maventa auttaa sinua valmistautumaan näihin muutoksiin ja tukee jatkuvasti sääntelyvaatimusten noudattamisessa.

Verkkolaskutuksen lait ja säännökset

Pysy ajan tasalla laeista ja säännöksistä – nyt ja tulevaisuudessa

Euroopan sääntelyjärjestelmä on monitasoinen ja koostuu EU-tasoisista direktiiveistä ja määräyksistä sekä niitä soveltavista kansallisista säännöistä.

Verkkolaskutuksella varmistat, että noudatat näitä säännöksiä, vähennät mahdollisten sopimussakkojen riskiä ja avaat ovet sujuvammalle kansainväliselle kaupankäynnille.

Verkkolaskutuksen lait ja säännökset

Kotimaista ja kansainvälistä laskutusta – yhden palvelun kautta

Skaalautuva ja toimiva ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille

Startup-yritykset

Aloittaville yrityksille, jotka haluavat nopeasti päästä markkinoille, tarjoamme nopean ja vaivattoman tavan ottaa verkkolaskutus käyttöön. Helppo integraatio olemassa oleviin järjestelmiin varmistaa, että teknologia tukee liiketoiminnan tarpeita alusta alkaen.

PK-yritykset

Kattavan palvelutarjontamme avulla PK-yritykset voivat automatisoida laskutusprosessit, parantaa kassavirtaa ja vähentää hallinnollista taakkaa, jolloin voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Suuryritykset ja konserniyhtiöt

Skaalautuva ratkaisumme antaa suuryrityksille ja konserniyhtiöille verkkolaskutusratkaisun, joka vastaa monimutkaisten liiketoimintaprosessien ja suurten transaktiovolyymien haasteisiin. Meidän teknologiamme mahdollistaa läpinäkyvän ja turvallisen laskutuksen käsittelyn kaikilla markkina-alueilla, optimoiden samalla kassavirran hallinnan ja tehostaen talousraportointia.

Julkinen sektori

Maventan ratkaisu tukee verkostojen rakentamista ja laajentamista sekä paikallisesti että kansainvälisesti, tukien julkisen sektorin toimijoiden yhteistyötä yli rajojen. Varmistamme sääntelyn mukaisuuden ja tehostamme laskutusprosessia, jotta voit keskittyä julkisen sektorin keskeisiin toimintoihin.

Kiinnostuitko? Ota Maventan ratkaisut osaksi arkeasi.

Yli 300 ohjelmistokumppania ympäri Eurooppaa käyttää Maventan verkkolaskutusteknologiaa. Jos suosimasi ohjelmisto ei vielä käytä sitä, ilmoita meille, niin otamme yhteyttä heihin suoraan – ja olet askeleen lähempänä verkkolaskutuksen hyötyjä.