Verkkolaskutus

Maventa eriytyy omaksi Visma-yhtiökseen

2 min luku | 16.9.2024
maventan kuva

Maventa-verkkolaskutuspalvelu irtautuu Visma Solutions Oy:stä omaksi Visma tytäryhtiökseen vuoden 2025 alusta alkaen. Maventa on ollut osa Visma Solutionsin tuoteperhettä vuodesta 2014. Muutos ei näy asiakkaille.

Verkkolaskutus kansainvälistyy voimakkaasti. Järjestelyn tarkoitus on luoda Maventalle parhaat mahdolliset edellytykset jatkaa kansainvälistä kasvua ja tukea asiakkaitamme luomalla Euroopan laajuinen verkkolaskuverkosto liitännäispalveluineen. 

Maventa verkkolaskupalvelu jatkaa toimintaansa irtautumisen jälkeen entiseen tapaan. Muutos ei vaikuta kumppanuus- ja asiakassuhteisiin. Palvelun käyttö jatkuu samaan tapaan kuin aikaisemminkin. Vuoden vaihteessa toimintansa aloittava Maventa Oy tulee jatkossakin olemaan osa Visma-konsernia.

Lisätietoja:

Juhani Mönkkönen, Business Area Director of Digital Transactions,  Visma Solutions +358505636957, [email protected]

Heikki Malkamäki, Product Director, Maventa, +358408428083, [email protected]

Visma Solutions Oy
Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 80 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Netvisor, Fivaldi, Severa ja ValueFrame, Maventa, Visma Sign, Netvisor KYC sekä FabricAI. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1500 asiantuntijaa.

www.vismasolutions.com

Maventa

Maventa Maventa on johtava API-pohjainen verkkolaskujen ja sähköisten sanomien pohjoismainen operaattori, jolla on yli 300 integroitunutta ohjelmistokumppania. Missiomme on auttaa kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan työskentelemään älykkäämmin turvallisen ja tehokkaan dokumentinvälityspalvelun avulla.