Maventa

Verkkopalkka

Maventa Verkkopalkan avulla yritykset voivat lähettää palkkalaskelmat turvallisesti ja nopeasti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Palvelu on suunnattu palkanlaskentaohjelmistoille, jotka voivat lähettää verkkopalkkalaskelmia rajapintamme kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme käyttöönotosta tarkemmin.

Etsitkö palkkalaskelmaasi / Looking for your payslip? Haluan integroida palvelun

Maventa verkkopalkka löytyy valmiiksi integroituna seuraavista ohjelmistoista:

Mikä on verkkopalkka?

Verkkopalkka on sähköisessä muodossa oleva palkkalaskelma, joka toimitetaan palkansaajalle verkkopankkiin. Verkkopalkkapalvelulla pääset eroon paperisen palkkalaskelmien postittamisesta.

Huomattavat säästöt

Siirtymällä sähköiseen palkkalaskelmaan, säästät sekä materiaali-, tulostus- sekä postistuskustannuksissa että palkkalaskelmien toimittamiseen käytettävässä ajassa.

Helppo loppukäyttäjälle

Verkkopalkan myötä palkansaaja voi tarkastella henkilökohtaisia palkkalaskelmia suoraan oman verkkopankkinsa kautta. Verkkopalkka mahdollistaa täysin sähköisen palkkalaskelman, joka on palkansaajan käytettävissä ympäri vuorokauden.

Nykyaikainen valinta

Verkkopalkka on paitsi nykyaikainen myös ekologinen valita. Siirtymällä sähköiseen palkkalaskelmaan, säästät tonneittain paperia sekä paperisten laskelmien tulostamiseen ja jakeluun kuluvaa aikaa ja energiaa. Kun palkkalaskelma on sähköisessä muodossa, on se helppo ladata ja lähettää eteenpäin esimerkiksi asuntolainahakemuksen liitteeksi. Sähköiset palvelut, kuten verkkopalkka ja verkkolasku ovat huomattavasti ympäristöystävällisempi valinta, kuin paperiset versionsa.

Nainen katsoo verkkopalkkalaskelmaa tabletilta

Maventa –
Mutkaton toimintamalli

Ei kiinteitä kuluja – maksat vain käytöstä

Kasvata yrityksesi arvoa ilman kiinteitä kustannuksia. Emme veloita ohjelmistovalmistajia lainkaan verkkopalkan käyttöönotosta tai ylläpidosta. Maksat palvelusta ainoastaan käytön eli toimitettujen palkkalaskelmien mukaan. Ohjelmistovalmistajana voit myös hinnoitella verkkopalkan parhaaksi katsomallasi tavalla palkanlaskentaohjelmiston asiakkaille.

Luotettava ja turvallinen

Palvelumme perustuu pankkien salausteknologiaan sekä laajasti käytössä olevaan verkkopalkan esilläpitotekniikkaan. Maventan todistettu teknologia takaa palvelun luotettavuuden.

Integraatio rajapinnan kautta

Tarjoamme API-rajapinnan, jonka kautta ohjelmisto lähettää palkkalaskelmia. Ohjelmisto tuottaa palkkalaskelmat Payslip XML formaatissa ja välittää ne rajapintaan. Maventa huolehtii palkkalaskelmat loppukäyttäjien verkkopankkeihin.

Lue lisää: Verkkopalkan integrointi

Palkkahallinnon henkilöitä

Tarjoa asiakkaillesi merkittäviä etuja

Tehosta palkkahallintoprosesseja

Verkkopalkan myötä asiakkaasi voivat toimittaa palkkalaskelmat palkansaajille turvallisesti ja nopeasti. Koska palkkatietojen toimittaminen on ripeää, on palkkatiedot ovat palkansaajan nähtävissä jo ennen palkanmaksupäivää.

Palkkalaskelmat aina tallessa sähköisessä arkistossa

Palkanmaksajalle osoitetut kyselyt vähenevät, kun palkkalaskelmat ovat aina tallessa yhdessä sähköisessä arkistossa. Sähköiset palkkalaskelmat ovat myös luettavissa vuorokauden ympäri verkkopalkkapalvelussa, jolloin palkkalaskelmia ei tarvitse lähettää enää uudelleen.

Liitä Maventa ohjelmistoosi

Integroi verkkopalkka vaivatta ohjelmistoosi. Olethan yhteydessä niin autamme sinut alkuun.

Etsitkö palkkalaskelmaasi?

Jos työnantajallasi on Maventa verkkopalkka käytössä eli palkkalaskelmat lähetetään Maventan kautta, tulisi palkkalaskelmien löytyä omasta verkkopankistasi.

Laskelmien tarkka kohta riippuu pankista, mutta tyypillisesti verkkopankista löytyy Verkkopalkka tai Palkkatiedot niminen osio, josta palkkalaskelmat löytyvät. Verkkopalkka-näkymässä tulee valita palkkalaskelman toimittajaksi Maventa.

Lue tarkemmat ohjeet

Looking for your payslip?

If your employer sends payslips via Maventa, they should be found in your own online bank.

In an online bank you will find a section called Verkkopalkka or ePayslip information, where you can find the payslip. In the ePayslip view, Maventa should be selected as the payslip provider.