OP Laskulaina on integroitu seuraaviin ohjelmistoihin

Käyttöpääomaa älykkäällä laskurahoituksella

OP Laskulaina tarjoaa lainaa myyntisaatavia vastaan muutamalla klikkauksella. Palvelu tarjoaa avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle. Lainan saa nopeasti ja lähetetyt laskut toimivat rahoituksen vastikkeena. Lisäksi yritys hallitsee palvelulla tehokkaasti kassavirtaansa koosta riippumatta.

Kaikkien pankkien asiakkaille
Tutkitusti edullinen rahoitusmuoto
Helppo ja monipuolinen palvelu
Laskut rahaksi älykkäästi

OP Laskulaina ei ole riippuvainen pankin asiakkuudesta. Rahoitus on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Käyttöönotto on aina yhtä helppoa ja täysin digitaalista pankkiasiakkuudesta riippumatta.

OP Laskulaina ei sisällä aloitusmaksua tai kiinteää kk-maksua. Ainut kulu on asiakkaan luokitukseen perustuva 0,83 – 2 % kk-korko, jota lasketaan avoinna olevan luoton päiväsaldolle. Maksat siis palvelusta vain, kun olet nostanut luottoa.

Palvelun käyttö on todella yksinkertaista. Palvelu laskee automaattisesti yritykselle nostettavaa rahoitusvakuutta lähetettyjä yritys- ja kuluttajalaskuja vastaan. Luoton nostosta rahat ovat tililläsi jopa samana päivänä.

OP Laskulaina hyödyntää viimeisintä teknologiaa laskemalla yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Yritykselle myönnettävä limiitti on maksimissaan 1 000 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä.

Näin OP Laskulaina vertautuu
muihin rahoitusmuotoihin

OP Laskulainassa ei ole erillisiä nostopalkkioita. OP Laskulaina on yksi markkinoiden edullisimmista rahoitusmuodoista.

OP Laskulainan vertailu muihin lainamuotoihin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yleistä palvelusta

 • Kenelle palvelu sopii?
  OP Laskulaina soveltuu yrityksille, joiden liikevaihto on yli 100 000 €/vuosi. Palvelu tarjoaa asiakaskohtaista luottokelpoisuuteen ja laskutukseen perustuvaa limiittiä aina 1 miljoonaan euroon saakka. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat ottaa OP Laskulainan käyttöön. Palvelu ei vaadi Osuuspankin asiakkuutta.
 • Millaisiin ohjelmistoihin palvelun voi integroida?
  Palvelun integrointi soveltuu ohjelmistoille, joista löytyy myyntireskontra ja kirjanpito.
 • Haluan palvelun käyttöön. Mitä teen?
  Täytäthän sivun alalaidassa olevan lomakkeen, niin myyjämme on sinuun yhteydessä. Autamme mielellämme sinut eteenpäin!

Palvelun käyttö

 • Miten palvelu toimii käytännössä?
  Kun palvelu on integroitu ohjelmistoon, käyttäjä aktivoi sen. Tämän jälkeen kaikki lähetetyt laskut kiertävät OP Laskulaina-palvelun kautta ja tekoäly laskee taustalla automaattisesti nostettavissa olevaa rahoitusta.
 • Miten rahoitus määräytyy?
  Tekoäly laskee nostettavan rahoituksen määrän asiakkaan kotimaisten B2B-myyntisaatavien pohjalta. Rahoitus on maksimissaan 80 % avoimista myyntisaatavista. Rahoitusta voi nostaa myös osissa juuri tarvittavan verran.
 • Miten lainaa maksetaan takaisin?
  Saapuvat maksusuoritukset vähentävät lainasummaa 20-100 prosenttisesti. Laina lyhenee siis aina kun maksut kotiutuvat.

Hinnoittelu

 • Mitä palvelu maksaa?
  OP Laskulainassa ei ole perustamismaksua tai kiinteää kuukausimaksua, eikä se maksa mitään, kun asiakkaan luottosaldo on 0 euroa. OP Laskulainan ainut kulu on OP:n määrittelemä kuukausikorko ja se on maksimissaan 2 % kk-korko. Korkoa lasketaan lainan päiväsaldolle, joten todellinen kk-korko on usein pienempi.

Haluatko palvelun käyttöön tai kysyä lisää?

Olethan yhteydessä? Vastaamme mielellämme kysymyksiin sekä kerromme palvelun käyttöönotosta ja muista mahdollisuuksista tarkemmin.