MAVENTA VERKKOLASKUTUS

Verkkolaskutuksen ominaisuudet

100% Läpinäkyvyys ja seurattavuus

Maventan avulla varmistat, että yrityksesi kaikki laskut ovat saatavilla samassa paikassa joustavasti ja turvallisesti. Kaikista tapahtumista jää loki, jota voit tarkastella ohjelman tai verkkokäyttöliittymän avulla.

Automaattinen konvertointi

Maventa huolehtii verkkolaskuformaattien muuttamisen vastaanottajan järjestelmän vaatimaan muotoon. Maventa tukee laajalti sähköisen laskutuksen eri formaatteja. Katso Maventan tukemat verkkolaskuformaatit

Luotettava verkkolaskuteknologia

Kotimainen Maventa on yksi maailman nopeimmin kasvavia verkkolaskupalveluiden tarjoajia. Jo yli 70 000 suomalaista yritystä ja kansainvälisesti jopa yli 285 000 yritystä luottaa Maventan teknologiaan.

Liitteet verkkolaskun mukaan

Liitetiedostot liikkuvat Maventan verkkolaskujen mukana ilman enimmäismäärää tai lisämaksua.

Automaattinen reititys

Maventan verkko etsii nopeimman, kustannustehokkaimman ja turvallisimman reitin laskullesi. Lasku välittyy aina ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli verkkolaskun toimittaminen ei ole mahdollista, Maventa-lasku toimitetaan sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia laskun välitystavasta. Voit luottaa siihen, että lasku saapuu perille, oli vastaanottaja kuluttaja tai yritys – Suomessa tai ulkomailla.

Skannauspalvelu

Skannauspalvelun avulla myös paperilla ja sähköpostilla tulevat ostolaskut muuttuvat hetkessä sähköisiksi. Näin pääset kokonaan eroon paperista, mikä tehostaa ajankäyttöä. Laskut välittyvät automaattisesti Maventa-tilillesi verkkolaskuina, joiden liitteenä on alkuperäisen laskun kuva pdf-muodossa.

Skaalautuva ratkaisu

Maventan verkkolaskutus on räätälöitävissä täysin liiketoiminnan laajuuden mukaan. Tämän ansiosta palvelu sopii niin pienille kuin suurille yrityksille. Liiketoiminnan kasvaessa verkkolaskutus kasvaa mukanasi.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]