Maventan perintäpalvelu

Kaikkiin Maventa verkkolaskutileihin on sisäänrakennettu huomautus- ja perintäpalvelu. Maventa Perintä hoitaa toimeksiantosi aina tyylillä ja asiakassuhdettasi kunnioittaen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää perintätapaa. Velalliselta perittävät huomautus- ja perintäpalkkiomme ovat lääninhallituksen suositusten mukaiset. Tämän lisäksi perintäpalvelun käyttö on asiakkaillemme erittäin helppoa.

Ei aloitus- tai kk-maksuja

Perintäpalvelun käyttöönotto on maksutonta eikä siinä ole kuukausimaksuja. Siksi Maventa Perinnän kautta on kannattavaa lähettää myös yksittäinen lasku huomautukseen tai perintään. Toimeksiantajana maksat vain laskukohtaisen tilitysmaksun hinnaston mukaan sekä perintäpalkkioon liittyvän ALV:n. Perintäpalkkio veloitetaan velalliselta.

Valmis käytettäväksi

Maventa Perinnän käyttö on helppoa. Kirjaudu Maventa tilillesi, valitse perintään lähetettävät laskut ja valitse “Lähetä”. Jos käytät perintää säännöllisesti ja volyymit ovat isoja, ole yhteydessä myyntiimme. Katsotaan yhdessä onko ohjelmistosi integroiminen suoraan perintäpalveluihimme mahdollista.

Turvaa oikeutesi

Lähettämällä maksuhuomautukset ja perintäkirjeet perintätoimiston nimissä annat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Asianmukaisella huomautus- ja perintäpalvelulla parannat asiakkaittesi maksukäyttäytymistä ja turvaat oikeutesi mahdollisten maksuvaikeuksien ilmetessä.

Helppoa ottaa käyttöön

1. Lähetä laskut Maventan kautta verkkolaskuina, sähköpostilaskuina tai perinteisinä paperilaskuina
2. Kirjaudu Maventa tilillesi, valitse Laskut-välilehti ja työkalujen alta valitse “Lähetä perintään”
3. Valitse huomautettavat tai perittävät laskut ja paina “Lähetä”

Hinnoittelu toimeksiantajalle

Aloitusmaksu

Aina 0 €

Kuukausimaksu

Aina 0 €

Tilityspalkkio onnistuneesta perinnästä

5 €

Perinnän aloituksesta veloitetaan 40€:n pantti, joka palautetaan toimeksiantajalle kun pääoma on peritty onnistuneesti velalliselta.

Voimmeko auttaa?

Tarvitsetko tukea käyttöönotossa tai apua sinulle sopivien lisäpalveluiden valinnassa?
Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]