Verkkolaskutuksen hyödyt

Säästät merkittävästi aikaa ja kuluja hyödyntämällä verkkolaskutusta ja jo siksi verkkolaskutus on kannattava valinta. Lisäksi verkkolaskutus on helppoa ja vaivatonta niin lähettäjälle kuin vastaanottajalle.

Säästä laskutuskuluissa

Tutkimusyritys Billentiksen tekemän raportin (2017) mukaan verkkolaskun säästö käsittelykuluissa suhteessa paperilaskuun on lähettäjälle 64% /lasku ja vastaanottajalle 59%/lasku. Rahassa mitattuna säästö on yhteensä 17,80 euroa/lasku.

Vapauta aikaa ja resursseja

Finanssialan keskusliiton (FKL) tutkimuksen mukaan (2010) yritysten välinen verkkolaskutus säästää noin 5,5 minuuttia yhden laskun käsittelyssä. Ajansäästö syntyy, kun päästään eroon paperilaskujen manuaalisista vaiheista.

Luotettava tapa laskuttaa

Maventan verkko etsii nopeimman, kustannustehokkaimman ja turvallisimman reitin laskullesi. Lasku välittyy ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta jos verkkolaskua ei voida toimittaa, lasku välittyy sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Voit luottaa siihen, että lasku saapuu perille oli vastaanottaja kuluttaja tai yritys – Suomessa tai ulkomailla.

Varmista kassavirta ja maksuvalmius

Unohda saatavista huolehtiminen ja helpota laskujen käsittelyä. Maventan lisäpalvelut mahdollistavat mm. saatavien reaaliaikaisen seurannan, integroidut perintäpalvelut ja ulkoistetun tulostus-ja postituspalvelun. Olemme rakentaneet Maventan verkkolaskutukseen kytketyt lisäpalvelut suomalaisia yrityksiä ajatellen.

Skaalautuu ja kasvaa mukanasi

Maventa sopii niin pienille kuin suurille yrityksille. Yhdistä verkkolaskutus osaksi taloushallinto- tai toiminnanohjausjärjestelmääsi tai integroi Maventa osaksi omaa palveluasi.

Parempi ympäristölle

Ympäristön näkökulmasta verkkolaskun suosimisen tulisi olla itsestäänselvyys, etenkin yrityksille. Finanssialan Keskusliiton (FKL) tutkimuksessa verkkolaskun hiilijalanjälki oli käsittelyketjussa vain ⅓ osa paperilaskuun verrattuna.

Maksa vain käytöstä

Maventassa ei ole kiinteitä kuukausiveloituksia tai avausmaksuja. Laskutus muodostuu ainoastaan lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen mukaan. Näin hinnoittelu pysyy edullisena ja reiluna.

Suomen suosituin

Maventan verkkolaskuteknologia löytyy jo yli 140 ohjelmistosta ja yli 285 000 yrityksestä. Maventa onkin Suomen johtava verkkolasku- ja verkkopalkkapalvelu, jonka kautta lähetetään yli 6 miljoonaa verkkolaskua kuukaudessa.

Kun mitään ei lähde paperilla, säästöt ovat meillä vuositasolla viisinumeroinen summa.”
Markus Eronen, El-Parts

Yhdistä tai integroi

Avattuasi maksuttoman Maventa-tilin voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja joko käytössäsi olevan taloushallinnon- tai toiminnanohjausohjelman kautta.

Liitä ohjelmistoon

Maventa on yhdistettävissä mihin tahansa taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Valmis integraatio löytyy jo yli 140 ohjelmistosta. Maventan näppärän käyttöönottoapurin avulla pääset helposti alkuun. Valitset vain listasta käyttämäsi ohjelmiston ja seuraat ohjeita.

Integroi osaksi suurempaa kokonaisuutta

Suuryrityksille ja ohjelmistokumppaneille Maventa tarjoaa API -ohjelmointirajapinnan operatiivisten järjestelmien integrointiin. Maventan teknologiaa voi hyödyntää joko sellaisenaan tai osana omaa palvelutarjontaa.

Verkkolaskutus, jossa maksat vain laskuista

Reilua, eikö? Maventassa maksat vain lähetetyistä ja vastaanotetuista laskuista. Ei kiinteitä kuukausi- tai käyttäjämaksuja.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]