Verkkolaskulaki 2020 –
kuuntele kaikki tarpeellinen verkkolaskutuksesta

Huhtikuussa 2020 astui voimaan uusi verkkolaskulaki, joka velvoittaa yritykset lähettämään ja vastaanottamaan verkkolaskuja.

Herättääkö verkkolaskutus vielä kysymyksiä? Webinaarissa kerromme kaikki, mitä yrityksesi tulee tietää verkkolaskulain tuomista muutoksista sekä verkkolaskutuksen käyttöönotosta.

”Verkkolaskujen välitys on niitä juttuja, joiden vaan pitää toimia helposti ja varmasti. Siksi yhteistyökumppanimme on Maventa.”

Sami Säynäjäkangas, Pajadata Oy.

Webinaarissa kuulet:

  1. Mikä on verkkolaskulaki ja miten se tulee näkymään asiakkaillesi?
  2. Mitä vaatimuksia verkkolaskulaki asetti ohjelmistoyrityksille?
  3. Mitä hyötyä saat verkkolaskutuksen integroimisesta?
  4. Mitä hyötyä asiakasyrityksesi saa verkkolaskutuksen käyttöönotosta?

Tule meille kumppaniksi

Kerromme mielellämme lisää Maventasta ja verkkolaskutuksen käyttöönotosta. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme ovat sinuun pian yhteydessä.

Verkkolaskulaki 2020

Huhtikuussa 2020 verkkolaskulaki laajeni koskemaan julkishallinnon lisäksi myös yrityksiä. Laki uudisti Suomessa yleisimmin käytössä olevat laskutusformaatit, jonka jälkeen ostajalla on oikeus hylätä muut kuin uuden formaatin mukaiset laskut.

Lue lisää verkkolaskulaista

Tutustu Maventaan

Maventa on kotimainen verkkolaskutuspalvelu, joka tarjoaa ohjelmistotaloille helppokäyttöiset ja dokumentoidut API:t sekä kaupallisesti kiinnostavan yhteistyömallin. Integroimalla Maventan osaksi ohjelmistoasi, mahdollistat sujuvan verkkolaskutuksen ennen lain voimaantuloa.

285 000

Maventa on Suomen johtava verkkolasku- ja verkkopalkkapalvelu, johon luottaa jo yli 285 000 yritystä.

6 milj.

Maventan kautta lähetetään yli 6 miljoonaa verkkolaskua joka kuukausi.

140

Maventan teknologiaa hyödyntää yli 140 ohjelmistokumppania.

Hyödyt

Verkkolaskutus on turvallista, nopeaa ja kustannustehokasta. Koska verkkolaskulaki siirtää yritykset verkkolaskutuksen piiriin, on verkkolaskutuksen mahdollistaminen ehdoton myyntivaltti yrityksellesi. Mahdollisuus verkkolaskutukseen on myös keskeinen kriteeri laskutus- ja taloushallinnon ohjelmiston valinnassa.

Vaivaton integraatio

Maventa on helppo integroida ohjelmistoosi haluamallasi tasolla. Tarjoamme hyvin dokumentoidun APIn ja kokonaisvaltaisen tuen integraatioprosessin aikana ja sen jälkeen.

Tutustu API-rajapintakuvaukseen

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]