Sähköinen laskutus pienentää laskujen käsittelykuluja ja säästää aikaa

Sähköisen laskutuksen (myös verkkolaskutus) avulla karsit jopa 64% laskuttamisesta aiheutuvista kuluistasi verrattuna paperilaskuun. Aikaa puolestaan säästyy 5,5 minuuttia yhtä laskua kohden. Kuinka arvokasta aikasi on sinulle?

Miten juuri sinun yrityksesi voi hyötyä sähköisestä laskutuksesta?

Säästä aikaa ja rahaa

Sähköinen laskutus on monin tavoin paperista esi-isäänsä kustannustehokkaampi. Finanssiala Ry:n tutkimuksen mukaan sähköinen laskutus säästää lähettäjän kuluissa 64% /lasku ja vastaanottajan kuluissa 59%/lasku perinteiseen laskuun verrattuna. Rahassa mitattuna säästö on yhteensä 17,80 euroa/lasku.

Tehosta laskutusprosessiasi

Sähköinen lasku ei putoa postivankkureista matkan varrelle, vaan siirtyy vastaanottajalle välittömästi. Näin rahankierto nopeutuu huomattavasti. Maventa on valmiiksi liitetty yleisimpiin taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin, mikä mahdollistaa tehokkaan laskutusprosessin.

Turvaa kassavirtasi sekä maksuvalmiutesi

Maventa valvoo yöt puolestasi saatavistasi huolehtien. Maventan lisäpalvelut mahdollistavat mm. saatavien reaaliaikaisen seurannan, integroidut perintäpalvelut ja ulkoistetun tulostus-ja postituspalvelun. Maventan lisäpalvelut on räätälöity suomalaisten yritysten tarpeita vastaamaan.

Maventa

Suomen suosituin sähköisen laskutuksen ratkaisu

Yli 70 000 kotimaista yritystä luottaa Maventaan sähköisen laskutuksen ratkaisunaan. Globaalisti tämä luku on jopa kolminkertainen. Maventan kautta kulkee yli 6 miljoonaa sähköistä laskua joka kuukausi.

Miten sähköinen laskutus toimii?

Maventan monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä kokonaisvaltaisen ratkaisun sähköiseen laskuttamiseen. Klikkaile alta ja tutustu tarkemmin Maventan mahdollisuuksiin!

 • Läpinäkyvä ja seurattava
  Sähköisen laskutuksen avulla kaikki yrityksesi laskut ovat saatavilla joustavasti ja turvallisesti. Tapahtumalokin avulla voit tarkastella tapahtumia jälkikäteen verkkopalvelussa.
 • Automaattinen konvertointi
  Sähköinen lasku voi olla useassa eri muodossa. Maventa huolehtii puolestasi laskuformaatin muuttamisesta vastaanottajan järjestelmän vaatmiaan muotoon. Katso kaikki Maventan tukemat verkkolaskuformaatit täältä
 • Luotetteva laskutusteknologia
  Maventa on yksi nopeimmin kasvavia sähköisten laskutuspalveluiden tarjoajia. Globaalisti 285 000 yritystä luottaa Maventaan sähköisen laskutuksen ratkaisunaan.
 • Liitteet ja sähköinen lasku
  Maventaa käyttäessäsi voit lisätä sähköisten laskujen mukaan liitetiedostoja. Liitetiedostot ovat käytetävissä ilman lisämaksua eikä niiden enimmäismäärää ole rajoitettu.
 • Automaattinen reititys
  Maventa etsii aina nopeimman ja tehokkaimman reitin laskullesi. Mikäli sähköisen laskun toimittaminen ei ole mahdollista, Maventa toimittaa laskun sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Maventaa käyttäessäsi sinun ei tarvitse huolehtia välitystavasta. Maventa huolehtii laskun vastaanottajalle, oli kyseessä yritys tai henkilö – Suomessa tai ulkomailla.
 • Skannauspalvelu
  Maventan skannauspalvelun avulla pääset eroon paperista lopullisesti, sillä skannauspalvelu mahdollistaa sähköpostilla tai paperilla tulevien laskuen muuntamisen sähköisiksi. Automaatio välittää laskut Maventa-tilillesi verkkolaskuina, joiden liitteenä on alkuperäisen laskun kuva pdf-tiedostona.
 • Skaalautuva ratkaisu
  Maventan sähköinen laskutus on räätälöitävissä minkä tahansa kokoiselle yritykselle. Maventa haluaa kasvaa yrityksesi mukana.

Lisäpalvelut sähköisen laskutuksen tueksi

Maventan lisäpalvelujen avulla sähköistät tärkeimmät laskutukseen liittyvät tukitoiminnot, sekä varmistat yrityksesi kassavirran, maksuvalmiuden sekä asiakastyytyväisyyden. Lisäpalveluiden avaaminen on maksutonta. Niihin ei myöskään liity kiinteitä kuukausimaksuja, vaan maksat niistä käyttösi mukaan.

Reskontravahti

Maventan reskontravahti hoitaa yrityksesi maksuvalvonnan. Reskontravahti hoitaa maksuun liittyvät huomautukset, suoritusten kohdentamisen sekä perinnän. Saat sen käyttöön kätevästi Maventa-tililtäsi.

Perintäpalvelu

Maventan perintäpalvelu on kätevä tapa saatavien perintään. Sen ansiosta siirrät laskut perintään yhdellä klikkauksella. Perintäpalvelu on integroitu Maventa-verkkolaskutukseen.

Massatulostus

Halutessasi lähettää paperisia laskuja, Maventa hoitaa postituksen puolestasi. Lähetys onnistuu suoraan tulostuspalvelun kautta ja laskut lähtevät postiin seuraavana aamuna.

Jo yli 176 000 yritystä luottaa Maventaan

Integroi Maventa palveluusi

Integroi Maventan sähköinen laskutus- ja verkkopalkkateknologia omaan palveluusi. Maventa tarjoaa helppokäyttöisen ja hyvin dokumentoidun APIn sekä kaupallisesti kiinnostavat yhteistyömallit.

Lue lisää Maventa-kumppanuudesta
Tutustu APIn

Maventaa käyttäessäsi et maksa turhasta

Maventaa käyttäessäsi maksat vain lähetetyistä ja vastaanotetuista laskuista. Ei kiinteitä aloitus- tai kuukausimaksuja. Eikö olekin reilua?

Ota käyttöösi Suomen johtava sähköisen laskutuksen palvelu!