Tarjoa älykäs laskurahoitus ohjelmistossasi

Ilmoittaudu pilotointijaksoon ja tarjoa lainaa myyntisaatavia vastaan muutamalla klikkauksella. Palvelu soveltuu ohjelmistoille, joista löytyy myyntireskontra ja kirjanpito.

OP Laskulaina on ohjelmistoon integroitava laskunluototuspalvelu. Palvelu tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle. Lainan saa nopeasti ja lähetetyt laskut toimivat rahoituksen vastikkeena. Lisäksi yritys hallitsee palvelulla tehokkaasti kassavirtaansa.

Etsimme nyt kumppaneita palvelun pilotointiin Maventan kanssa. Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja pilottijaksosta

Ilmoittaudu mukaan

Haluan lisätietoja

Joustoa, kun liiketoiminta sitä tarvitsee

OP Laskulaina tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle pakollisiin maksuihin tai hankintoihin. Yrityksellä on aina reaaliaikainen tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta eikä palveluun liity erilliä nostokuluja.

Laskut rahaksi älykkäästi

Palvelun tekoäly laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Yritykselle myönnettävä limiitti on maksimissaan 1 000 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä.

Ei muita kuluja kuin korkokulut

Palvelu ei sisällä aloitusmaksua tai kiinteää kk-maksua. Maksat palvelusta vain, kun käytät sitä. OP Laskulainan ainoa kulu on kuukausikorko, jota lasketaan nostetun luoton päiväsaldolle. Tyypilliselle 7 päivän luottoajalle efektiivinen korko on aina alle 0,5 %.

Kaikkien pankkien asiakkaille

OP Laskulaina ei ole riippuvainen pankin asiakkuudesta. Rahoitus on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Käyttöönotto on aina yhtä helppoa ja täysin digitaalista pankkiasiakkuudesta riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää

Ilmoittaudu mukaan pilottijaksoon tai kysy kumppanitiimiltämme halutessasi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme pilottijakson etenemisestä tarkemmin.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]