Sähköinen allekirjoitus

Integroi sähköinen allekirjoitus osaksi ohjelmistoa tai verkkopalvelua. Meiltä saat myös yhteyden kumppaniverkostoomme, jonka kautta voit kuulla kokemuksia sähköisen allekirjoituksen integroimisesta.

Sähköinen allekirjoitus löytyy valmiina monista palveluista

Sähköisen allekirjoituksen API

API:n avulla allekirjoitusten kerääminen sähköistyy ja automatisoituu. Yleisimmin asiakkaidemme hyödyntämiä käyttötapauksia:

  • Asiakirjojen luominen sähköistä allekirjoitusta varten
  • Allekirjoitusten kerääminen ja todentaminen sähköisesti
  • Allekirjoituksen statuksen tunnistaminen ja kutsujen lähettäminen
  • Allekirjoitusten kerääminen välittömästi verkossa tapahtuvan palvelun yhteydessä

Sähköinen palvelu on kilpailuetu

Digitalisaation kasvu kiihtyy asiakkaiden vaatiessa helpompaa ja ajasta riippumatonta asiointia. Tilausten tekeminen, irtisanomisten vahvistaminen ja sopimusten sekä muiden asiakirjojen allekirjoittaminen nopeutuu, mikä merkitsee myös palveluntarjoajalle merkittäviä kustannussäästöjä.

Käyttökohteet ja kasvava potentiaali

Erilaiset sopimukset

Tehdäänkö järjestelmänne kautta myynti-, osto- tai työsopimuksia? Integroimalla sähköisen allekirjoituksen osaksi järjestelmää, sopimusten allekirjoittaminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Valta- ja pöytäkirjat

Myös kokousten pöytäkirjat ja valtakirjat voidaan allekirjoittaa sähköisesti etänä. Unohda skannaaminen, postittaminen ja paperin kierrättäminen ympäri maata. Sähköinen arkisto pitää jatkossa asiakirjat tallessa.

Tilinpäätökset

Yritysten tilinpäätösten tarkastaminen ja vahvistaminen allekirjoituksin on jokavuotinen aikaa vievä prosessi. Helpota ja nopeuta prosessia muuttamalla allekirjoittaminen sähköiseksi. Sähköinen allekirjoitus on integroitavissa järjestelmiin, joissa tilinpäätöksiä tehdään.

Verkkoasionti

Niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaat vaativat helppoa asiointia; Verkon kautta se on mahdollista. Integroi omaan verkkopalveluun tunnistaminen, allekirjoittaminen tai verkkolomake, jolla sähköinen asiointi on yksinkertaista ja nopeaa.

Sähköinen allekirjoitus omaan käyttöön?

Heräsikö ajatus siltä, että sopimusten, pöytäkirjojen ja muiden asiakirjojen allekirjoittaminen voisi yrityksessänne olla helpompaa? Ota sähköinen allekirjoitus kokeiluun. Palvelu on käytössäsi viidessä minuutissa. Ensimmäinen allekirjoitus on aina ilmainen.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]