Esittelyssä Maventa Reskontravahti, jolla automatisoit maksuvalvonnan ja saatavien perinnän

2 min luku | 23.4.2020

Digitalisaatio on mullistanut yritysten taloushallinnon perusteet, tuoden uusia innovaatioita, jotka tehostavat rutiineja ja parantavat maksuvalmiutta. Maventa Reskontravahti on erinomainen esimerkki palvelusta, joka vie yrityksesi saatavien hallinnan ja maksuvalvonnan ammattimaiselle tasolle. Mutta mikä tämä palvelu oikein on, ja miten se voi auttaa yritystäsi?

Mikä on Maventa reskontravahti?

Maventa Reskontravahti, yhteistyössä Visma Financial Solutions Oy:n kanssa kehitetty lisäarvopalvelu, on suunnattu kaikille Maventan asiakkaille. Sen tarkoitus on automatisoida ja tehostaa yrityksen maksuvalvontaa sekä minimoida mahdolliset luottotappiot. Maventa Reskontravahti poistaa manuaaliset rutiinitoimenpiteet laskujen seurannasta, maksuvalvonnan huomautuksista ja mahdollisesta perinnästä.

Miksi valita Maventa Reskontravahti?

Perinteinen manuaalinen saatavien hallinta ja maksuvalvonta vievät yrityksiltä paljon aikaa ja resursseja. Maventa Reskontravahdin käyttöönoton myötä yrityksesi voi unohtaa aikaa vievän laskun manuaalisen seurannan, sillä palvelu automatisoi koko prosessin laskun lähettämisestä saatavien kotiutukseen.

Mitä Reskontravahti maksaa?

Yksi suurimmista kysymyksistä on palvelun hinta. Maventa Reskontravahdissa ei ole avausmaksua, kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja. Sen sijaan palvelusta veloitetaan käytön mukaan, ja koko palveluhinnaston löydät kirjautumalla Maventa tilillesi.

Kuinka otat Reskontravahdin käyttöön?

Reskontravahdin käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi. Palvelu voidaan integroida suoraan laskutusohjelmaasi tai ottaa käyttöön suoraan Maventan käyttöliittymän kautta. Aktivointi vaatii vain sisäänkirjautumisen Maventa-tilille ja palvelun aktivointilomakkeen täyttämisen ja allekirjoittamisen. Palvelu on käytettävissäsi heti sähköisen allekirjoituksen jälkeen.

Katso tarkemmat ohjeet palvelun käyttöönottoon blogistamme “Maventa Reskontravahti -käyttöönotto: Näin otat maksuvalvonnan käyttöön“.

Yhteenveto

Maventa Reskontravahti on moderni työkalu, joka automatisoi yrityksesi saatavien hallinnan ja maksuvalvonnan prosessit. Palvelun avulla yritykset voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, unohtaa työläät ja aikaa vievät manuaaliset menettelyt maksuvalvonnassa, parantaa kassavirtaa ja maksuvalmiutta sekä minimoida luottotappioriskit.

Kiinnostaako sinua tehostaa yrityksesi taloushallintoa ja ottaa maksuvalvonta haltuun? Tutustu lisää Maventa Reskontravahtiin ja ota askel kohti tehokkaampaa ja automatisoitua saatavien hallintaa.

Maventa

Maventa Maventa on johtava API-pohjainen verkkolaskujen ja sähköisten sanomien pohjoismainen operaattori, jolla on yli 300 integroitunutta ohjelmistokumppania. Missiomme on auttaa kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan työskentelemään älykkäämmin turvallisen ja tehokkaan dokumentinvälityspalvelun avulla.