AutomaatioElinkaaripalvelutTaloushallinnon prosessitVerkkolaskutus

Maventa Detectillä turvallisempaa ostolaskutusta

2 min luku | 5.9.2022

Yritysten digitalisaatio ja automaation hyödyntäminen ovat olleet keskeisessä roolissa liiketoiminnan kehittämisessä viime vuosina. Yksi uusimmista innovaatioista tällä saralla on Maventan lanseeraama Detect-palvelu, joka tarjoaa lisää automaatiota ja turvaa ostolaskutusprosessiin. Tämä uusi palvelu on suunniteltu helpottamaan yritysten ostolaskutuksen arkea.

Tehosta ostolaskutusta Detectin avulla

Detectin avulla yritykset voivat tehostaa ostolaskutusta automatisoimalla manuaalisia tarkistuksia sekä tukemalla toimittajien hallintaa. Palvelu sisältää useita automaattisia tarkistuksia, jotka mahdollistavat käyttäjille ilmoitusten saamisen mahdollisista poikkeamista laskuissa. Näin yritykset voivat toimia ennakoivasti ja välttää virheitä laskujen käsittelyssä ja maksamisessa.

Detectin avulla yritykset voivat myös tarkistaa toimittajien mahdollisuuden sähköiseen laskutukseen sekä varmistaa toimittajien luotettavuuden. Palvelu tarkistaa esimerkiksi laskun lähettäneen yrityksen Y-tunnuksen voimassaolon ja mahdollisen konkurssin tai saneerauksen. Näiden tietojen avulla yritykset voivat hallinnoida toimittajiaan paremmin ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

Torju petosyritykset Detectin varoituslistatarkistuksella

Detectin varoituslistatarkistus on tärkeä työkalu petosyritysten torjunnassa. Palvelu tarkistaa, löytyykö lähettäjä epäilyttävien yritysten listalta, ja näin auttaa yrityksiä välttämään huijauksia ja petoksia. Lisäksi Detect tarjoaa mahdollisuuden integroida useita eri tarkistuksia kuten arvonlisäverotarkistus, y-tunnustarkistus ja varoituslistatarkistus helposti osaksi yrityksen ostolaskuprosessia.

Detectin integrointi ja monipuoliset käyttömahdollisuudet

Detectin monipuoliset integraatiomahdollisuudet sekä valmiit viestit eri kielillä tekevät palvelusta houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat tehostaa ostolaskuprosessiaan. Detect tarjoaa uniikkia dataa perustuen laajaan laskuliikenteeseen Pohjoismaissa, mikä mahdollistaa tarkkojen ja luotettavien tietojen hyödyntämisen liiketoiminnassa.

Detect on siis kattava ja innovatiivinen ratkaisu yritysten ostolaskutuksen tehostamiseen ja turvaamiseen. Mikäli yrityksesi kaipaa lisää automaatiota ja turvaa ostolaskuprosessiin, kannattaa ehdottomasti tutustua Maventan Detect-palveluun ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Detect voi olla avain parempaan tehokkuuteen ja luotettavuuteen liiketoiminnassasi.

Ota yhteyttä myyntiimme ja keskustele lisää Detectin mahdollisuuksista juuri sinun yrityksellesi!

Maventa

Maventa Maventa on johtava API-pohjainen verkkolaskujen ja sähköisten sanomien pohjoismainen operaattori, jolla on yli 300 integroitunutta ohjelmistokumppania. Missiomme on auttaa kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan työskentelemään älykkäämmin turvallisen ja tehokkaan dokumentinvälityspalvelun avulla.